Hesselby – 26 april

Mycket händer i Hesselby: MÅJ XC 10 är ett spårgående fordon igen! Idag ställde Ucca, Erik och Roberth korgen på den verkstadstralla som den kommer att stå på medan den renoveras. Dessutom ställdes den upp på MÅJ:s gamla vändskiva från Sandbäckshult, som den vände på när den gick som ångvagn.
På Venavagnen har Gösta gått igenom med Wickmans Smide om plattformsändarnas utseende. Tillverkning av dessa startar i närtid. Dessutom har konsoller för bagagehyllorna monterats av Bengt. Karaffhållare och klädkrokar står på tur.
Jernvägskaféet blir alltmer grönt. Cenita och Stefan gör storverk med fasaden. Det blir snyggt!
Banavdelningen jobbar vidare med spikning av kurvan ner mot Eken. Berni, Gary och Urban gör en stor och viktig insats med att få spåret klart till trafikpremiären.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.