Förberedelser inför Tomtetåget – 29 december

Några bilder från förberedelserna den 29 december, inför Tomtetåget.
Den 30 december avgick tågen från Hesselby och Roma till tomtarna på Tule station! 

Rekommendation var att gärna åka från Roma, det är oftast brukar vara bättre med plats därifrån. Kaffeservering fanns på Roma station. Hesselby Jernvägskafé höll öppet från 1100. Vid Tule station fanns vår varmkorv-försäljning.
Vid stationerna Hesselby (Dalhem) och Roma är det ont om p-platser. Våra gräsparkeringar var tyvärr inte användbara. Uppmaningen var därför att gärna parkera en bit bort. I Dalhem finns parkeringar även vid bygdegården, skolan och kyrkan. I Roma vid folktandvården och längs med sockerbruket.
SMHI utlovade 2 grader och sol i till Tomtetåget.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.