Bilder från veckan och arbetslördagen

I onsdags gjordes en stor omflyttning av lok och vagnar i våra vagnhallar. Syftet var bland annat att kunna få in lokomotorer över smörjgropen. Under veckan har skivsignalen vid Grusgropsspåret åter satts upp. Vid arbetslördagen grävde Christer med sin grävmaskin för att få fram elkabel till semaforen. Tomas satte upp nya LED-armaturer på verkstaden. Leif frilade hela bottenplattan till semaforen. Sidostyckena ska förstärkas med extra plåtar nedtill som ska svetsas fast. Det här är bara några av allt som gjorts på Hesselby sedan i tisdags.

För att i en dator se en bild i större storlek. Högerklicka på bilden och välj “Visa bild i ny flik” 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.