Allhelgonatåget – 4 november

215 resande åkte med Allhelgonatåget! Det är otroligt bra siffror och personalen log brett när dagen var till ända. Även Jernvägscaféet hade många besökare denna dag. Tack alla ni som kom och besökte oss! Det här gör vi om! Välkomna härnäst på Julmarknadståget 9-10 december!

2 svar på ”Allhelgonatåget – 4 november”

  1. Det hade varit lite enklare om det fanns en blädderfunktion på dom små bilderna. Höger och vänsterpil mellan bilderna så att man lätt kan stega framåt och bakåt.

    Svara
  2. Som jag skrev den 23 oktober, så får du använda backtangenten på din webbläsare. Jag håller med om att en bläddringsfunktion vore bra, men den finns ännu inte i WordPress. Vid du ha det finns samma bilder på vår Facebook och där finns bläddringsfunktionen.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.