Om personalvåningen på Hesselby station

Visste ni att om man vill vara aktiv medlem i trafiken på Gotlandståget så finns det en personalvåning på Hesselbystation som man kan få nyttja om man reser långt för att delta?
Nya aktiva är såklart också välkomna, finns massor av sysslar man kan hälpa till med, stå i butiken sälja biljetter, eller skrapning och målning, tjära trädäck och broar, klippa sly längs banan, varje liten arbetsinsats är välkommen.

I gengäld så bor man i en fantastisk genuin järnvägsmiljö, blir man riktigt tågbiten så har föreningen Gotlandståget kurser man kan gå för att delta även i trafiken. Som elev och biträde till att börja men men vem vet en dag kanske du till och med framför ett av loken, eller går som konduktör, tågbefälhavare eller stins. Rysligt snygga uniformer har vi också till utlåning för de som deltar aktivt. Foto: Cenita Krafft

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.