MÅJ XC 10

Fastmontering av förarhyttens front pågår. Eric och Janne lägger filt under stommen och fäster den i ramverk och korg. Den definitiva riktningen av korgen sker också nu. Den hann sätta sig en del under 73 år som tvättstuga i Småland.

När detta är genomfört kan innergolvet läggas och vi kan gå vidare med renoveringen av korgen. Foton: Anders Svensson

GHJ samlar in medel till renoveringen av MÅJ XC 10. Korgen hämtades i december 2014 hem från Småland till Hesselby för besiktning och inledande arbeten. Vi arbetar nu på att återställa vagnen till motorvagn i 30-talsutförande.

Alla som vill stödja detta projekt kan sätta in pengar på vårt Bankgiro 271-5043 och ange “MÅJ XC 10“. Utöver bidraget från RAÄ har 225 183:- har samlats in till den 1/6 2021. Till er som redan har bidragit vill vi rikta ett stort tack!

1 svar på ”MÅJ XC 10”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.