Arbetslördag 12 dec.

Trots avbräcket med inställt Tomtetåg lyste flitens lampa idag i Hesselby. Z4p 312 stod över smörjgropen för reparationer. Bangänget spikade nytt spår intill Vagnhall 2. Tomas jobbade vidare med Venavagnens broms och i vagnen SJ Bop 878 går målningen vidare. På MÅJ XC 10 har mycket hänt. Bromssystemet börjar bli färdigt med monterad bromscylinder och pågående montering av bromshängen. Dragstänger etc. börjar komma på plats och i närtid är allt färdigt.

1 svar på ”Arbetslördag 12 dec.”

  1. Fantastiskt att få se, hur mina pappersalster alltmer tar substantiell form, och MÅJ så sakta växer fram på verkstadsgolvet. Min högaktning till er, som håller i måttband, verktyg och svetsutrustning – trots den rådande Pestens Tid.
    /Beril i Berlin-Dahlem

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.