Ny vagn till GHJ

Personvagnen SRJ Co 66, flyttar från Jädraås – Tallås Järnväg till Gotland. Vi har fått den som deposition genom ett välvilligt erbjudande från JTJ. JTJ och GHJ har träffat ett avtal om att personvagnen deponeras hos GHJ. Depositionstiden är satt till 20 år med möjlighet till förlängning.
Bakgrunden är att JTJ inte har användning för vagnen och inte heller någon lämplig uppställningsplats inomhus. GHJ har å sin sida behov av ytterligare en trafikvagn nu när ÖJ Co 22 återgår till Skara.
Viss upprustning/uppfräschning av vagnen är nödvändig innan den sätts i trafik på Gotland. Hämtning sker i slutet av denna månad.
Vi tackar JTJ för detta generösa erbjudande! Foto: Håkan Nordenadler /JTJ

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.