Välkommen till föreningen Gotlandstågets nya hemsida!

Vi har under försommaren byggt en ny hemsida med hjälp av WordPress och dess verktyg/teman. Det blir betydligt enklare att uppdatera hemsidan. Det kan nu göras från vilken, mobil/padda/dator som helst 🙂
Vår gamla hemsida har haft ungefär samma utseende sedan 2007. Förhoppningsvis blir hemsidan även snyggare och lättare att navigera i.

Sidorna i vår gamla hemsida kommer successivt att bytas ut. De äldre sidorna/sällan besökta kommer inte att bytas ut.
De kommer under överskådlig tid ligga kvar på den gamla hemsidan. Men nya länkar till de kommer att skapas.
Om du vill utgå från vår gamla startsida kan du göra det på: https://forening.gotlandstaget.se/gamla_hemsidan/index2016.htm
Länkarna från den kommer dock inte att uppdateras efter den 18 juli.

6 svar på ”Välkommen till föreningen Gotlandstågets nya hemsida!”

  1. Hej! Det här är en kommentar.
    Gör så här om du vill radera en kommentar, logga in och visa kommentarerna till inlägget. Där kan du välja om du vill redigera eller radera dom.

    Svara
  2. En funktion på den nya sidan som jag speciellt gillar är att uppdateringar syns direkt på sidan. Det står en rubrik överst till höger och i vänsterspalten ser man det som är nytt. På den gamla sidan såg man bara ett datum när senaste uppdatering hade gjorts. Men det framgick inte var uppdateringen fanns. Fanns den under “Uppdateringar eller Aktuellt”, fanns den under “Banutbyggnad” eller under “Järnvägscafé” eller kanske i “Gästboken”? Den som läser ofta fick leta febrilt efter uppdateringen. “Har jag missat något viktigt”??? var en vanlig tanke. Nu syns det direkt var man skall titta. Bra funktion!

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.