Smaklösa på turné på Hesselby & Tågloppet

Intensiva dagar på GHJ trots att sommaren är över. Smaklösa passade på att spela vid Hesselby under sin turné från Fårö fyr till Hoburgen igår natt. Ett hundratal mötte upp på parkeringen kl 23:30

Tågloppet gick av stapeln för första gången. 138 löpare sprang från Roma kungsgård till Hesselby. Vi körde ett tåg till Roma kungsgårds station med löpare innan vi gjorde rundgång och återvände.

Under tiden pågick arbetslördag på Hesselby där det bland annat arbetades med Uccasinen och vår stoppmaskin.

Konstutställningen I din tid fortsatte och två tågpar kopplade till utställningen gick under eftermiddagen. Totalt åkte 185 resande med oss denna dag. Konstutställningen fortsatte även helgerna efter. Därefter kör vi Skymningståget. Välkomna till Gotlandståget!

Tågloppet har avgått för första gången och inte sista

I ett samarbete mellan Dalhem IF, Roma IF, Gotlandståget, Dalhem Sockenförening och Romaklosters pastorat, genomfördes Tågloppet den 14/9. Antalet som kom till start var 135!

Vinnarna var i herrklassen Sebastian Pollack och David Westerlund som båda sprang in samtidigt med tiden 26:00. Damklassen vanns av Kristina Rydbeck med tiden 32:03. Ett stort tack till alla deltagare, sponsorer , funktionärer och medverkande parter.

Varmt välkomna åter att springa om ett år!